Sponsoring

Als christelijke organisatie vinden wij het belangrijk om iets voor onze medemens te kunnen betekenen. De kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd zijn nog jong en snappen het belang hiervan vaak nog niet, maar op deze manier kunnen wij dit hen vanaf jonge leeftijd al meegeven. Om deze reden hebben wij in de afgelopen jaren met elkaar een aantal acties voor een goed doel opgezet zoals bijvoorbeeld een schoenendozenactie, een inzameling voor mensen die gebruik maken van de voedselbank en een verkoopactie voor de Nederlandse Cystic Fibrosis (CF) stichting.

We sponsoren als organisatie een goed doel in de vorm van een organisatie die zorg en opvang, onderwijs en medische zorg verleent in Uganda. Deze organisatie heet Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda (NACMU). In 1999 is de stichting door een Nederlands echtpaar opgericht en bestaat onder andere uit een kindertehuis, kleuterschool en basisschool. Dit echtpaar is tevens aangesloten bij een Christelijke gemeente in Waddinxveen. De kinderen die door deze organisatie opgevangen worden hebben dus dezelfde leeftijden als de kinderen die wij als organisatie dagelijks mogen opvangen

Omdat Noah’s Ark een Christelijke organisatie is komen onze visies op het gebied van het belang van het bijbrengen van Christelijke normen en waarden en het fundament wat hierdoor gelegd wordt bij deze (jonge) kinderen overeen.

Via www.nacmu.org kunt u meer lezen over de organisatie en het werk wat zij doen voor kwetsbare kinderen die in Uganda in armoede zijn geboren en opgroeien. 

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben over deze keuze en zullen u op de hoogte brengen als er door de pedagogisch medewerkers een nieuwe actie voor dit goede doel is opgezet. Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen via info@kovijgenweis.nl