Sport BSO

Op deze locatie bieden we BSO aan de kinderen van de TOV school, Bethelschool en Rehobothschool. We bieden opvang aan kinderen vanaf groep 4 tot dertien jaar.

De BSO bevindt zich bij Korfbalvereniging Korbis aan de Sniepweg 13i.

Mocht u vragen hebben of een keer langs willen komen voor een rondleiding dan kunt u contact opnemen via bso@kovijgenweis.nl

Openingstijden

Tijdens schoolweken is de de Sport BSO open op maandag, dinsdag en donderdag van 13:55-18:30 voor de kinderen van de TOV school. Voor de kinderen van de Bethelschool bieden we opvang aan van 14:15-18:30 en voor de kinderen van de Rehobothschool bieden we opvang aan van 15:30-18:30. Op woensdag en vrijdag is de Sport BSO gesloten.

Tijdens studiedagen is de Sport BSO open van 8:30-18:30, eventueel eerder op aanvraag.

Tijdens vakantie’s is de Sport BSO open van 7:00-18:30.

Heeft u voor uw kind een BSO-contract inclusief vakantie dan verwachten wij uw kind op de dagen dat uw kind in een schoolweek ook komt.

Heeft uw voor uw kind een BSO-contract exclusief vakantie maar wilt u toch een opvangdag in de vakantie of op een studiedag dan kunt u een ‘extra opvang’ aanvragen via de ouderlogin. U betaald dan het extra opvangtarief. Dit kunt u terug vinden op de website.

Op de Sport BSO bieden wij geen VSO. De kinderen van de Bethelschool en Rehoboth kunnen wel gebruik maken van de VSO op de locatie’s op deze scholen.

De Sport BSO is open op:

– Alle schoolvakantie’s (regio Midden-Holland)

– Alle studie(mid)dagen van de TOV school, Bethelschool en Rehobothschool.

De Sport BSO is gesloten op:

– Nieuwjaarsdag

– 2e Paasdag

– Koningsdag

– 5 mei in lustrumjaren

– Hemelvaartsdag

– 2e Pinksterdag

– 24 december sluit de BSO om 13:00

– 1e en 2e Kerstdag

– 31 december sluit de BSO om 13:00